― Marketing ―

Nakon osvajanja titule viceprvaka Kupa FBiH kolektiv Bosna-Rudar priredio izlet

- Marketing -

Danas je A tim taekwondo kolektiva Bosna-Rudar ostvario značajan uspjeh na Kupu Federacije Bosne i Hercegovine, okupivši 15 takmičara A tima. Sa četiri osvojena pehara i ukupno 16 medalja, tim se istakao osvajanjem drugog mjesta u ekipnom plasmanu što je titula viceprvak Kupa FBIH.

Ekipa je postigla impresivne rezultate u različitim kategorijama. Mlađi kadeti su osvojili drugo mjesto, kadeti prvo mjesto, dok su juniori također zauzeli prvo mjesto. U ukupnom poretku, tim je zauzeo drugo mjesto.

Individualni rezultati također su bili izuzetni, s nekoliko osvojenih zlatnih, srebrenih i bronzanih medalja. Zlatne medalje su pripale Fahrudinu Adiloviću, najboljem junioru, Davudu Mušiji, najboljem mlađem kadetu, Ismailu Hercegovcu, Amini Hrvat u kategoriji juniorke, te Denisu Terziću, Mehmedu Čaluku, Eldaru Kubatu, Ameru Gladoviću i Tajri Kajević.

- Marketing -

Srebrne medalje su osvojili Azur Agičić i Nedim Lisak, dok su bronzane medalje pripale Ahmedu Mamelu, Enisu Jusiću, Amini Hrvat u kategoriji seniorki, Anesi Zrno i Ilmi Hodović.

Ovaj sjajan uspjeh ne bi bio moguć bez predanosti i rada trenera. Ekipu su predvodili treneri Kerim Ahmedspahić i Adnan Kozlo, dok je ekipa trenera na čelu s Edinom Kajevićem nakon takmičenja odlučila prošetati i posjetiti ZOO vrt i Stari Grad u Sarajevu.

Iz kluba su izrazili zadovoljstvo sjajnom atmosferom koja je vladala tokom dana, ističući da je mala raja prenijela svoju pozitivnu energiju na A tim. Čestitke svim učesnicima, osvajačima medalja i trenerima taekwondo Kolektiva Bosna-Rudar na izvanrednoj organizaciji i postignutim rezultatima.

(Kakanj-X.com)

- Marketing -

BONUS VIDEO

Načelnik Mirnes Bajtarević u Briselu panelista konferencije o pravednoj tranziciji zemalja Zapadnog Balkana i Ukrajine

Načelnik Mirnes Bajtarević je na poziv Evropske komisije protekla dva dana boravio u Briselu  gdje je bio učesnik i panelista konferencije koja je govorila...