― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Načelnik Bajtarević ponovo uvodi novitete: “Ovo se ne pamti od vremena kad je na ovom tlu bila zemlja koja se zvala Jugoslavija”

- Marketing -

Kao što smo ranije pisali, Općina Kakanj u posljednjih nekoliko godina uvodi brojne novitete kao olakšice građanima i tako služi kao primjer brojnim drugim općinama i gradovima.

Općina Kakanj danas je uvela još jedan novitet koji se prema riječima pojedinih građana nije dogodio još od bivše Jugoslavije.

  • Ovo se ne pamti od vremena kad je na ovom tlu bila zemlja koja se zvala Jugoslavija. U toj zemlji sam se školovala i dakako, imali smo besplatan prevoz. Respekt za ovog mladog čovjeka i velikog znalca u vođenju lokalne zajednice – jedan je od brojnih pozitivnih komentara na novu odluku.

Naime, prijedlog načelnika Općine Kakanj Mirnesa Bajtarevića, koji je usvojilo Općinsko Vijeće, za sve učenike ove općine koji vozare će mjesečna karta biti besplatna.

  • Svi punoljetni učenici koji vozare trebaju se javiti u Službu za društvene djelatnosti (II sprat). Za učenike koji su maloljetni prijavu podnosi roditelj ili staratelj. Prijavljivati se trebaju od sutra, od 7.00 do 15.30 h. Poželjno je da se svi što prije jave, a najkasnije do petka – stoji u saopćenju.
- Marketing -