Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Načelnik Bajtarević na terenu: Razgovori o novim projektima i rezimiranje urađenog

Načelnik općine Kakanj, Mirnes Bajtarević, proaktivno je započeo terensku posjetu mjesnim zajednicama kako bi direktno komunicao s građanima, dogovorio nove projekte te rezimirao ostvarene rezultate. Ova aktivnost ima za cilj jačanje saradnje s lokalnom zajednicom i osiguranje transparentnosti u radu općinske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bajtarević je posjetio nekoliko mjesnih zajednica širom općine, gdje je održao sastanke s predstavnicima zajednica i građanima. Fokus razgovora bio je na identificiranju ključnih potreba zajednice, razmatranju mogućih rješenja te planiranju novih projekata koji će unaprijediti kvalitetu života lokalnog stanovništva.

Tokom posjeta, načelnik je pažljivo saslušao sugestije i prijedloge građana, naglašavajući važnost njihovog doprinosa u oblikovanju lokalnih inicijativa. Istovremeno, predstavio je dosadašnje projekte i rezultate postignute u suradnji s mjesnim zajednicama.

  • Bilo mi je zadovoljstvo osobno se susresti s građanima i čuti njihove potrebe i želje. Smatram da je ključna suradnja između općinske uprave i zajednice kako bismo zajedno gradili bolju budućnost. Ovom terenskom posjetom želimo ostvariti transparentnost u radu i aktivno uključiti građane u procese odlučivanja – izjavio je za Kakanj-X.com načelnik Bajtarević.

Načelnik je također istakao da će se nastaviti redovne terenske posjete kako bi ostao u kontaktu s potrebama građana i pratio napredak provedenih projekata.

Ovaj oblik komunikacije omogućava direktnu razmjenu informacija, olakšava rješavanje lokalnih problema te doprinosi izgradnji održive i inkluzivne zajednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(K.P. / Kakanj-X)