Milenko Srdić: Ja zabavljam 100 hiljada Bošnjaka, Srba i Hrvata

Kakanj je manji grad, na čiji prostor je stalo toliko važnih grana, poput rudnika, cementare, termolektrane, do svih kulturnohistorijskih i prirodnih zamenitosti. A ko bi nam bolje pričao o ovom gradu od onog koji svoje mjesto promoviše s kim god da se nađe i gdje god da otputuje. U samom centru Kaknja našli smo se sa Milenkom Srdićem.

Koliko god situacija u državi bila ozbiljna i koliko god sve nas tjerala da bez osmijeha i nade hodamo ulicama, uvijek se pojavi neko čije riječi i vedar duh mogu da nam poboljšaju dan.

- Marketing -

Zato dajte priliku takvima, zastanite, popričajte, nasmijte se. Ljudi poput ovog čovjeka vam neće dosipati sol na ranu. Dobar i opuštajući razgovor je lijek za dušu i tijelo. Svako mjesto i svako društvo ima svog Milenka.

Ovaj je u Kaknju rado viđen i pozdravljen sa svih strana.
U ovoj surovoj svakodnevnici, vremenu kada više ništa nema svoju vrijednost i nakon što apsolutno smo sve podredili nečemu što nam samo otežava život, druženje, prijateljstvo i vesela riječ je prava rijetkost. A to je bit postojanja, živjeti, družiti se, razgovarati. Ne dopustite da vam život prolazi tek tako.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano