Mi smo paket: Identične trojke nisu provele više od dva dana razdvojene

Identične trojke koje nikada nisu provele više od dva dana razdvojene u skoro tri decenije, otkrile su svoju nevjerovatnu vezu, rekavši da su ‘paket dogovora’.

Benjamin, Nicholas i Zachary Osborne (27) iz Rocky Mounta u Sjevernoj Karolini žive zajedno od rođenja. Pohađali su iste fakultete, diplomirali sa istim diplomama i stažirali za istog političara.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

“Skloni smo da koristimo zamjenicu “mi” umjesto “ja” jer smo uvijek zajedno i imamo ista interesovanja i uvijek radimo istu stvar“, rekao je Nikolas.

Imali su odvojene sobe kada su bili djeca, ali su često završavali u istoj spavaćoj sobi. Svi oni vole kokice iz kina, knjige o Hariju Poteru i fotografisanje arhitekture. Benjamin je rekao da ne vole da razmišljaju o mogućnosti da budu razdvojeni jer im to izaziva ‘previše brige i stresa’.

„Postajemo veoma uznemireni kada razmišljamo o tome“, objasnio je, „Pa se samo fokusiramo na sadašnjost.“

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Trojke su 2018. godine diplomirale na Univerzitetu Sjeverne Karoline u Charlotteu, sa više diploma, uključujući i diplomu političkih nauka. Zatim su zajedno otišli u Washington, D.C., kako bi stekli master diplome na Univerzitetu Georgetown, piše Daily Mail.

Benjamin, Nicholas i Zachary su sada na drugoj godini Georgetown Law-a i, naravno, svi su u istim razredima U slobodno vrijeme zajedno idu u duge šetnje, svakodnevni treninzi im pomažu da ostanu na pravom putu sa gubitkom težine.

 

Vole da doručkuju proteinsku pločicu ili šejk i pojedu jedan veliki obrok dnevno uz izbjegavanje dodavanja šećera.

 

Gubitak težine ih je natjerao da svoje široke šorceve zamijene za uske pantalone i košulje na kopčanje. Kao identične trojke, privlače dosta pažnje, ali im ne smeta da im priđu stranci koji vole da se slikaju i postavljaju pitanja. Rekli su da u porodici vode identične trojke – njihov pradeda je bio jedan – i da imaju trojnu telepatiju, prenosi Tuzlanski.ba.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Brat i sestra iz Bosne i Hercegovine raspametili žiri i pokazali kako se pjeva

Nesvakidašnji nastup ove subote u Zvezdama Granda imali su...

Poskupljuju konzumna jaja u jednom dijelu BiH

Novo poskupljenje konzumnih jaja u bh. entitetu Republika Srpska...

Švicarac osuđen na 10 godina zbog ubistva bh. državljanina

Marko Uletić (49) sedmicama je ležao mrtav u svom...

Grmi, puše, pada: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do srijede

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme...