Ljubav svog života upoznala je u 16 godini, ali na osudu okoline je naišla jer je on tada imao 57 godina!

Zbog svoje veze sa čak 40 godina starijim muškarcem, Maria Eduardo Dias (23) se konstantno susreće sa ružnim komentarima na društvenim mrežama.

Vezu sa Nixonom je započela kada je imala 16 godina, a on 57 i sada imaju i zajedničko dijete. Maria kaže da ne može da razumije nepoštovanje i osuđivanje sa kojima se njena porodica susreće otkako je napravila TikTok profil i objavila vijesti  o njihovom vjenčanju i dolasku djeteta.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

– Čak sam zamišljala da će postati viralan, ali na pozitivan način. Da će biti ljudi koji će misliti: “Gle kakva lijepa ljubavna priča…”, ali to se nije dogodilo. Lako je suditi kad ne znate cijelu priču. Jako smo sretni i uspješni, izgradili smo predivnu porodicu. Niko nema pravo da nas omalovažava. Živjela ljubav! Volite se! Prestanite da širite mržnju i zlo – ispričala je Maria.

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Pored Marije, i njen suprug Nixon se susretao sa brojnim kritikama, pogotovo zbog činjenice što je svoju sadašnju suprugu upoznao dok je bila maloljetna.

– Ništa od ovoga nam ne smeta. Zajedno smo se suočili sa mnogo gorim stvarima, a Maria je uvijek bila uz mene, pomogla mi je da savladam sve negativno i davala mi je snagu da nastavim da se borim. Ja nisam bogat, iako mnogi kažu da jesam i da Maria želi finansijsku stabilnost. Sa njene strane nikad nije bilo interesa za novac – ispričao je Nixon.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Video o vjenčanju para, koji je sada već izbrisan, prikupio je na stotine negativnih komentara.

“Ovo je tako neprijatno na toliko različitih načina”, “Šesnaest godina? To su učinci normalizacije pedofila u društvu. Ne, nije normalno da mator čovjek bude sa djevojkom od 16 godina”, bili su samo neki od komentara.

Par se prvi put upoznao 2015. godine kada je Nixon radio kao fotograf. Maria mu je na Facebooku poslala poruku kako bi fotografisao pjevače u klubu koji je ona vodila u to vrijeme. Brzo su postali prijatelji i zajedno su odlazili u bioskop i restorane, sve dok Maria nije shvatila da je zaljubljena u Nixona i da sanja da ga poljubi. Otkako su se upoznali, par se suočio sa predrasudama svoje porodice i prijatelja koji nisu odobravali vezu.

Međutim, neke od ovih napetosti su se smanjile nakon što je Maria podržala svog supruga tokom liječenja raka crijeva 2018. Mlada žena rekla je da joj je suprug bio ogromna podrška u životu, objašnjavajući da joj je susret s njim popravio raspoloženje i pomogao da prestane sa lijekovima za depresiju, na čemu mu je njena porodica zahvalna. Maria je rekla kako je njen suprug “super tata” i bio je tu tokom cijele trudnoće.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Mehić: Koja su to glavna dva problema današnjih penzionera u FBiH

Predsjednik Upravnog odbora Saveza penzionera FBiH Redžo Mehić je...

Uhvatio komšiju kako mu baca sihire, zatražio savjet: Šta da radim?

Da li crna magija postoji, vječito je pitanje rasprave. Jedan...