19.7 C
Kakanj
Subota, 31 Jula, 2021

Ljetni sajam u Kaknju: Izlagači iz Kaknja i svih krajeva Bosne i Hercegovine

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Prvi ove godine koji će otvoriti sezonu sajmova van Sarajeva u organizaciji A. Urban Managementa, a ovaj put u partnerstvu i suradnji sa Savezom poljoprivrednih udruženja “KAP” održava se u kaknju od 14.06.do 19.06.2021 godine u samom centru grada na prostoru parkinga ADS marketa.

S obzirom na veliku zainteresiranost i uspjeh prošlogodišnjeg sajma i nešto drugačiji koncept, pristup sajmovima i ove godine se očekuje velika posjeta.

  • Cilj ovakvih sajmova je da udruženim snagama pružimo mogućnost poljoprivrednicima, obrtima, gazdinstvima, handmade proizvodima, sitnim proizvođačima priliku da prezentuju svoje proizvode širem građanstvu i da na taj način malim koracima potpomognemo privredu BiH i podignemo svijest građana o važnosti kupovine domaćih proizvoda –  saopćeno je iz Urban managmenta.

Ono sto svi građani Kaknja mogu očekivati kroz “Ljetni sajam u Kaknju” su različiti domaći proizvodi kućne radinosti, prirodnu kozmetiku, ručno rađeni nakit, kvalitetno plastično posuđe za hranu te kućni tekstil i slično, a pored izlagača, domaćina iz Kaknja članovi izlagači nam i ovaj put dolaze iz svih krajeva BiH.

Vjerujemo da će jedan ovakav sajam postati prepoznatljiv i tradicionalan u Kaknju kao i u ostalim gradovima.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO