Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Krnjić odbranio titulu evropskog prvaka i osvojio trofej za najbolju tehniku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subotnja večer bila je ispunjena uzbuđenjem i napetošću u Kaknju i širom Bosne i Herecegovine jer se naš kikbokser Ahmed Krnjić ponovo učtvrstio na tronu SENSHI organizacije, odbranivši titulu evropskog prvaka u teškoj kategoriji. Krnjić nije samo odbranio svoju titulu već je i potvrdio svoju neospornu dominaciju, pokazujući da nema konkurencije koja bi mogla ozbiljno ugroziti njegovu vladavinu u ringu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U spektakularnom meču protiv izazivača Florina Ivanoaiea iz Rumunije, Krnjić je demonstrirao snagu i izuzetnu tehniku.

Važno je naglasiti da pobjeda Krnjića nije samo individualni uspjeh Ahmeda, već i ponos čitave nacije koja ima privilegiju gledati svog kikboksera kako dominira na evropskoj sceni. Krnjić je već ranije pokazao izuzetnu posvećenost treningu, disciplinu i strategiju koja ga čini nenadmašnim u ovom sportu.

SENSHI organizacija ima privilegiju imati Ahmeda Krnjića kao svog šampiona, a ovaj trijumf samo je još jedan dokaz da je on najbolji u teškoj kategoriji. Nema sumnje da će Krnjić i dalje biti uzor mladim kikbokserima, inspirišući ih da teže vrhunskim dostignućima i istrajavaju u svojim ciljevima.

Pobjedom je osvojio i trofej za najbolju tehniku na turniru!

  • Ne znamo kako ova dva ogromna ljudska bića mogu biti tako brza i okretna u kategoriji od +95 kg. Ovi udarci su se čuli milju dalje, ali činilo se da je Ahmed Krnjić pogodio malo jače i na kraju je pobijedio Florina Ivănoaiea prema pravilima KWU Full Contact. Čestitamo! – objavili su nakon borbe iz SENSHI organizacije.


(K.P. / Kakanj-X.com)

- Marketing -