Kćerka razvratnog milijardera: Živim s ocem, njegovom ženom i ljubavnicama

Lucciana Benyon, 19-godišnja kćerka bogatog nasljednika industrije duhana Traversa Beynona, poznatog kao Candyman, koji je zbog svog načina života prozvan ‘australskim Hughom Hefnerom’, progovorila je o svom životu u luksuznoj vili “Candy shop” u kojoj živi sa svojim dvjema sestrama, bratom, ocem, njegovom ženom Taeshom – i njegovim ljubavnicama.

Ljepotica koja gradi karijeru modela sebe opisuje kao djevojku otvorenog uma pa joj život s ‘tatinim brojnim ženama’ ne pada teško.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Mlada Lucciana je uprkos velikom bogatstvu svoga oca s 15 godina pronašla prvi posao u McDonaldsu, a očeva poliamorija nije nešto što bi i sama željela probati.

https://www.instagram.com/p/BvtT9_1hSvO/

“Mislim da je takav način života imao najveći utjecaj na moj život, uz moju mamu i tatu. Sretna sam što su me naučili prihvaćati različitosti i razmišljati izvan okvira. Kada ste odgajani u drugačijoj i neobičnoj okolini, to vam otvara oči za druge stvari. Smatram sebe blagoslovljenom što živim u toj kući i ništa ne bih mijenjala. To je i dalje normalna porodična kuća. Da, tata ima ženu i još nekoliko djevojaka, ali svi smo mi porodica. Jako puno se zabavljamo, ali i radimo puno više jer imamo veliku ‘porodicu’. Živjeti s mojim ocem je jako zabavno. On zna kako živjeti i pokazuje svima kako da izvuku ono najbolje od života”, rekla je mlada nasljednica u jednom intervjuu za Mirror.

Iako se njenog oca optuživalo da je seksist, ona te optužbe odbacuje.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

“On ima nekoliko djevojaka u isto vrijeme i svi žive zajedno. Lično to ne bih mogla, ali ako njemu uspijeva, nemam ništa protiv toga”, rekla je ponosna kći.

https://www.instagram.com/p/Bt8RUTshi4l/

Ne razumije zašto je javnost toliko zgrožena ponašanjem i bahatošću njezina oca.

“On je okružen lijepim ženama, voli ih razmaziti i čini sve da se one dobro osjećaju. Mislim da je smiješno što ga ljudi optužuju da žene svodi na nivo seksualnih objekata. Što je s milionima žena koje same objavljuju polugole selfije na društvenim mrežama i imaju milione pratitelja? Žene trebaju imati izbor da se izraze”, tvrdi Lucciana, a piše portal Jutarnji.hr.

Ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.

https://www.instagram.com/p/B1QNnx5lkuJ/

 

 

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Snažan zemljotres pogodio BiH: Epicentar pet kilometara od Stoca

U 21:08 osjetio se slabiji zemljotres u našoj zemlji....

Video smrti ubice koji je ubio trudnu suprugu: Policajci ga opkolili, on pucao u sebe

Sokol Halili, osumnjičeni za ubistvo trudne supruge Hamide Magaši,...

Vijest koja ohrabruje: Globalne cijene hrane ostale uglavnom stabilne u novembru

Globalne cijene prehrambenih proizvoda ostale su uglavnom stabilne u...

Devojčica izgubila dio stopala u napadu ajkule: Otkriva kako je uspjela pobjeći zvijeri

Jasmin Carney, djevojčica sa Floride, bila je u nedjelju...