Kakanjska firma slavi više od tri decenije kvalitete i pouzdanosti u građevinskoj industriji

Gradina d.o.o. , ugledno proizvodno, prometno i uslužno društvo sa sjedištem u Kaknju, BiH, predstavlja važan stup razvoja građevinske industrije od svog osnivanja 1991. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizacijski podijeljen na proizvodnju i laboratoriju, Gradina d.o.o. je poznata po izradi betonskih elemenata za građevinarstvo i drugih betonskih proizvoda.

Laboratorij, poznat kao GradinaMetrolab, pruža širok spektar usluga poput instalacije i servisiranja uređaja, analize materijala, kalibracije temperature i vlage te izradu staklenih tableta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa zastupništvom renomiranih brendova poput UTEST-a, Glenammera i Fritscha, osigurava vrhunske proizvode i usluge.

UTEST, lider u opremi za ispitivanje građevinskih materijala iz Turske, pruža svoje usluge širom svijeta kroz svoje ovlaštene distributere. Glenammer, osnovan na inovativnom principu, proizvodi visokokvalitetna laboratorijska sita od nehrđajućeg čelika. Fritsch, s tradicijom dugom gotovo stoljeće, poznat je po pouzdanosti i učinkovitosti svojih uređaja za mljevenje i prosijavanje.

Gradina Metrolab nudi širok spektar usluga, uključujući izradu staklenih tableta, proizvodnju šljakobetonskih blokova te kalibraciju i konsultantske usluge.

Sa fokusom na kvalitetu, dugotrajnosti i konkurentnim cijenama, Gradina d.o.o. pruža pouzdane proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe svojih klijenata.

Posvećeni unapređenju kvalitete i raznovrsnosti svojih usluga, Gradina d.o.o. kontinuirano gradi povjerenje klijenata kroz stručnost, inovacije i izvrsnost u poslovanju.

Za pravi posao važno je izabrati pravog partnera!

www.gradinakakanj.ba

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE