― Marketing ―

Kakanjac Ahmed Krnjić novi je Evropski prvak Senshi organizacije!

- Marketing -

Bosanskohercegovački kickbokser Ahmed Krnjić ostvario je impresivan uspjeh večeras, osvojivši titulu Evropskog prvaka u Senshi organizaciji.

Borba je održana pred strastvenim gledateljima u Bugarskoj, a Krnjić je pokazao iznimnu vještinu i borbeni duh svladavši Portugalca Bruna Suzanoa.

Krnjić, čiji je nadimak “Bosnian Steel” nije razočarao svoje obožavatelje u svojoj domovini. Već od samog početka borbe, demonstrirao je svoju tehničku izvrsnost i agresivnost.

- Marketing -

Nakon nekoliko rundi intenzivnih izmjena udaraca i borbe uz konopac, Krnjić je uspio nadvladati svog protivnika Suzanoa u trećoj rundi.

Ova pobjeda nije samo značajna zbog osvajanja titule Evropskog prvaka, već i zbog činjenice da je Krnjić nedavno potpisao ugovor s ONE organizacijom, jednom od najprestižnijih svjetskih borilačkih organizacija. Ovaj korak otvara mu vrata za učešće u brojnim međunarodnim borbama i omogućava mu da se natječe s najboljim borcima iz cijelog svijeta.

Očekujemo da će Krnjićeva karijera u borilačkom svijetu i dalje bogatiti peharima, a ova pobjeda će ostati zlatani trenutak u njegovoj sportskoj biografiji.

S nestrpljenjem iščekujemo njegove buduće borbe i nastupe.

- Marketing -

Općinski sud u Kaknju u 2023. godini izrekao 22 zaštitne mjere prema počiniocima nasilja u porodici

U periodu od 01.01. do 31.08.2023. godine Općinski sud u Kaknju je, shodno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u porodici Federacije BiH, počiniocima...