― Marketing ―

Lana Pudar postavila tri nova državna rekorda

Plivačice i plivači Kluba vodenih spotova „Orka“ proteklog vikenda sudjelovali su na Ljetnom prvenstvu Bosne i Hercegovine u plivanju za 2023. godinu, koje se...

Kakanj: U tržnom centru ukrali kutiju za prikupljanje novca za pomoć djeci sa posebnim potrebama

- Marketing -

U srijedu u 19:10 sati iz prostora Tržnog centra “Robot” u Kaknju ukraden je određeni iznosa novca iz kutije putem koje se sakupljala pomoć za djecu sa posebnim potrebama Humanitarne organizacije “Dobročinstvo BiH”.

Prema prvim informacijama, krivac je ušao u prostor tržnog centra i uzeo kutiju u kojoj se sakupljao novac za Humanitarnu organizaciju “Dobročinstvo BiH”. Iznos novca koji je ukraden još uvijek nije poznat.

Odmah nakon što je prijavljena krađa, na mjesto događaja stigli su istražitelji Policijske stanice Kakanj koji su izvršili uviđaj. Također, dežurni kantonalni tužilac bio je upoznat sa slučajem.

- Marketing -

Ovo nije prvi put da se u Bosni i Hercegovini događaju ovakvi slučajevi, gdje se novac namijenjen humanitarnoj pomoći ukrade.

Ovaj incident još jednom je pokazao potrebu za jačanjem sigurnosti u javnim prostorima, posebno u mjestima gdje se prikuplja novac za humanitarne svrhe.

(Kakanj-X)

- Marketing -