Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Kakanj postaje ‘Sarajevo u malom’: Tržni centar Real vratio stari sjaj i obogatio ponudu

Tržni centar Real u Kaknju za nekoliko dana će proslaviti svoj šesti rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz godine postojanja i rada u maloj općini uspjeli su prilagoditi svoje usluge Kakanjcima i Kakanjkama onakvim kakvim oni žele pa je tako usljed nekoliko reorganizacija u radu sistem doveden skoro do savršenstva.

Za svakog gosta ima po nešto, pored ugostiteljskog objekta i igraonice za djecu tu su i brojne poslovnice svjetskih brendova koje imaju i nešto niže cijene u odnosu na druge gradove, a nerijetko i popuste koje Kakanjci i Kakanjke rado iskoriste.

Kako smo u početku teksta napisali, za nekoliko dana će proslaviti rođendan a razloga za slavlje  itekako da ima. U zadnjim danima prethodne godine zvanično je s radom počeo i turski brend LC Waikiki čija se poslovnica prostire na dva sprata.  Tako je Real centru vraćen stari sjaj manifesturajući to većim brojem posjeta i obogaćenom ponudom dok je grad u pogledu trgovine podigao na nivo koji do sada niko nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok čitate ovaj tekst u LC Waikiki aktivan je popust od 50% na označene artikle.

LC Waikiki je poznat kao brend koji svojim kupcima pruža veliki izbor, pokrivajući sve uzraste. Ovo je prodavnica u kojoj čitava porodica može da se obuče pristupačno i moderno, a kod nas je posebno omiljena zbog svojih modela visokog kvaliteta za najmlađe.

Pored bogatog izbora, LC Waikiki je poznat po najboljem odnosu cijena i kvaliteta na tržištu.

Kvalitet dostupan svima je deviza koja je vodeća u poslovanju ovog turskog brenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa