― Marketing ―

Još jedna akcija ACC TAG uređaja po cijeni od 19,50KM!

- Marketing -

Odlukom Uprave JP Autoceste FBiH, a u cilju promocije usluge elektronske naplate cestarine, te stimuliranja većeg broja korisnika na korištenje elektronske naplate cestarine, u četvrtak 20. oktobra/listopada 2022. godine cijena ACC TAG uređaja iznosit će 19,50 KM, umjesto redovne prodajne cijene 39,00 KM.

Za akciju će biti dostupno 1.000 ACC TAG uređaja, a prodaja kreće od 08:00 sati i traje do prodaje predviđene količine.

ACC TAG uređaji po akcijskoj cijeni mogu se platiti isključivo gotovinom ili platnom karticom na naplatnim mjestima: Sarajevo sjever, Podlugovi, Visoko, Kakanj, Lašva, Zenica jug, Zenica sjever, Ljubuški i Svilaj.

- Marketing -

Nabavka uređaja po 50% nižoj cijeni nije vezana za određenu kategoriju vozila, te je namijenjena za fizičke i pravne osobe.
Korisnici ACC usluge ostvaruju i cjenovne pogodnosti bonusa od 20% na svaku dopunu novčanih sredstava na ACC TAG uređaju.

Prilikom kupovine potrebno je pripremiti: kopiju saobraćajne/prometne dozvole i ispunjenu pristupnicu za ACC uslugu koja se može preuzeti na naplatnom mjestu ili preuzmite ovdje Pristupnica za ACC uslugu. Ukoliko se radi o pravnom licu uz navedno je potrebno dostaviti i kopiju ID broja firme.

Za sve dodatne informacije posjetite našu web stranicu www.jpautoceste.ba ili nas kontaktirajte na 080 02 03 06 besplatni info telefon 0/24 sata ili putem email- a: acc@jpautoceste.ba i help.desk@jpautoceste.ba.

 

- Marketing -

Najveći stočar sa Vlasinja sa najviše štala, ovo nema nigdje

Ćamil Mutapčić je vjerovatno najveći stočar sa Vlasinja koji ne planira odustajati od stočarstva iako je u godinama u kojima bi trebao odmarati...