― Marketing ―

Lana Pudar postavila tri nova državna rekorda

Plivačice i plivači Kluba vodenih spotova „Orka“ proteklog vikenda sudjelovali su na Ljetnom prvenstvu Bosne i Hercegovine u plivanju za 2023. godinu, koje se...

Je li ‘blef’ Dodika o državnoj imovini zapravo uvod u novu agresiju?! Haris Silajdžić predviđa razvoj situacije…

- Marketing -

Ima tu taktike: stvoriti napetost kako bi međunarodna zajednica tražila ustupak od strane koja je pretrpjela agresiju – smatra bivši član Predsjedništva Haris Silajdžić, bivši član Predsjedništva BiH i bivši lider Stranke za BiH, bio je gost u Centralnom dnevniku.

Blefira li Dodik?

“Ima tu taktike: stvoriti napetost kako bi međunarodna zajednica tražila ustupak od strane koja je pretrpjela agresiju! Državna imovina je direktno vezana za agresiju na BiH i stvaranje ‘Velike Srbije’! Genocid se dešavao u cijeloj BiH! Postoji embargo na spominjanje presuda Haškog tribunala i Suda za ljudska prava u Strasbourgu! Rezultat toga je da se sve izjednačava!”

- Marketing -

Embargo je konstanta od 1991. godine! Zašto se toliko povlađuje Dodiku?!

“Neprovođenje Dejtona je uzrok ove situacije koja je nastala! O Dodikovoj sili neću da govorim! O sili se ne govori, to se radi! Samo da podsjetim da su branitelji praktično bez oružja odbranili BiH! Parafazirat ću zašto se Dodiku povlađuje: ‘Dok se ljudi u BiH masovno ubijaju zato što su muslimani, svijet posmatra, isto kao što je posmatrao kada su ubijani Jevreji samo zato što su Jevreji!’ To je rekao nekadašnji senator SAD-a, a sadašnji predsjednik Joe Biden! Biden nije više kao što je bio! Da nije bilo SAD-a, mi bismo bili samo teritorija, ali ne i članica UN-a!”

- Marketing -