― Marketing ―

Javna je tajna gdje u Kaknju ima “dobro a jeftino”: Računari, mobiteli, televizori, bijela tehnika…

- Marketing -

Ušli smo u proljeće a ljeto se temperaturama polako najavljuje, idealno vrijeme da promijenite uređaje koje svakodnevno koristite.

Trgovačka radnja AS Kakanj u ponudi ima skoro sve što poželite, od tehnike i pomoćnih uređaja u kuhinji do jeftinih i premium serija mobilnih telefona, tableta, računara i popratne opreme, pa krenimo redom.

Računari i računarska oprema

- Marketing -

Kakanj kao mali grad skoro da ne posjeduje tip radnje kao što je to AS Kakanj. Naime, pored ponude novih računara i laptopa kojih zalihe svakodnevno nestaju tu su i polovni laptopi posebne kvalitete gdje je vrlo često teško napraviti razliku između novog i polovnog uređaja.

Ono po čemu je također poseban AS Kakanj pri izboru računara i laptopa jeste što fiksna ponuda ne postoji. Naime, ukoliko želite laptop koji vam se posebno dopada a koji treba da ima 8GB RAM memorije dok su u ponudi samo sa 4GB uz korekciju cijene u isti će biti ugrađeno dodatnih 4GB RAM memorije. Ovo je samo jedan primjer fleksibilnosti prema kupcima koja se ogleda osim u nadogradnji i pripremi računara/laptopa kakvog želite i u ponudi rijetke računarske opreme koje ćete teško pronaći na drugim mjestima.

Ukratko, možete pronaći: računare (novi, gaming, refubrished, set), monitore (gaming, novi, refubrished), gaming opremu, periferija (miševi, tastature, slušalice, mikrofoni, zvučnici, eksterna memorija, mrežna oprema, web kamere, opreme za igrače i drugo), printere i tonere…

Mobiteli i oprema

U posljednje vrijeme cijeli svijet sve više se okreće pametnim telefonima pa je i veći broj onih koji traže upravo mobitele kao uređaje koji će im služiti za posao ili zabavu.

U nabavci uvijek posebno mjesto drže premium serije za lojalne korisnike koji su istina nešto skuplji nego prosječni mobiteli ali  u isto vrijeme u toliko jeftiniji u odnosu na tržište i druge trgovačke radnje. S druge strane, kvalitetna i raznovrsna ponuda je polovnih mobitela za kojim, nećete vjerovati, vlada ogromna potražnja unatoč aktuelnim dešavanjima. Kao takvi, cijena je također prilagođena prosječnim korisnicima, što opravdava veliku potražnju.

Uz mobitele AS Kakanj u ponudi ima i tablete za koje se odlučuju uglavnom poslovni korisnici ili roditelji za potrebe djece.

Teško je nabrojati sve ono što možete pronaći, dodatne opreme za mobitele do dronova, navigacija, pametnih satova, akcionih kamera…

TV uređaji

Javna je tajna da AS Kakanj ima i odlične TV uređje. Kažemo „javna tajna“ jer svi znamo da je veliki broj trgovina koje nude TV uređaje, ali je mali broj (ili ne postoje) trgovina koje nude kvalitetne televizore po niskim cijenama, posebno u vrijeme aktuelne krize. Tako se u zajednici proširila priča „da kod Medina ima dobrih televizora“. I nije to slučajno, svaki TV uređaj nosi određene kvalitete a za polovne ukoliko primjetite određene nedostatke koji nisu prikazani isti možete zamijeniti drugim!

Ogromna je potražnja za famoznim „Smart televizorima“ ali također mali broj korisnika zna da televizori koji nisu Smart to mogu biti! Opravdano se pitate, kako je to moguće?

Pored široke ponude televizora najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su SAMSUNG, LG, SONY, PANASONIC, PHILIPS,  VIVAX, TESLA, VOX, za televizore koji nemaju opciju spajanja na internet AS Kakanj nudi uređaje kao dodatak vašem televizoru koji osim spajanja na internet ima brojne druge mogućnosti, poput vašeg smart uređaja – potpuno sve!

Bijela tehnika i „mali milion“ malih kućanskih aparata

Kakva je kupovina jednog uređaja za vaš dom pri kojem potrošite sve novce? U AS Kakanj situacija baš i nije tako „skupa“.  Veliki izbor električnih pećnica, frižidera, mašina za pranje posuđa, mašina za pranje veša, sušilice veša i zamrzivača je osnov za pristupačne cijene za svakog kupca.

Upravo zbog cijene se uglavnom odlučuju za kupovinu u AS Kakanj, jer nakon kupovine, naprimjer, veš mašine ostaje novca i za kupovinu još nekog kućanskog aparata, što u drugim trgovinama nije slučaj.

Ogromna potražnja je za brendovima Miele, Siemens, Bosch, VOX, Samsung, Bauknecht, AEG, LG…

Odjeća i obuća

Dobro, računari, mobiteli i bijela tehnika je jeftina a zašto se po pristupačnoj cijeni ne bi oblačili u svjetske brendove? Nema razloga!

U okviru AS Kakanj trovine posluje i AS Moda butik. U ponudi su brendovi poput: Crivit, Esmara, H&M, S.Oliver, Tommy Hilfiger, Topolino, Gina, Lupilu, Lidl, Livergy i drugi. Uvoz se vrši iz Njemačke.

Za detaljnu ponudu potrebno je da pratite Facebook stranicu AS Kakanj ili AS Moda.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...