― Marketing ―

Iftarski meni Real centra: Pristupačne cijene i posebna ponuda

- Marketing -

Ramazan je poseban mjesec za muslimane širom svijeta, a u Bosni i Hercegovini Ramazan se dočekuje u svakom mjestu na drukčiji način.

Ramazan ulazi u naše avlije, sokake, sela i gradove i sa sobom nosi poruke pomirenja, strpljenja i nove šanse.

Pored brojnih aktivnosti koje se posebno istriču tokom ramazana jesu i zajednički iftari, a u posljednjih nekoliko godina postali su sve zastupljeniji javni iftari. Nakon napornog dana sa prijateljima iftar vrlo često organizira u određenom ugostiteljskom objektu, a biraju se oni kod kojih vlada pozitivan ambijent i pristupačne cijene.

- Marketing -

Tržni centar Real u Kaknju objavio je iftarski meni koji je kreiran tako da su cijene pristupačne a ono što on sadrži je pravo bogatstvo.

U nastavku vam donosimo meni koji su pripremili, pored standardnog menija tu je i posebna ponuda koju znatiželjni gosti mogu pogledati odmah nakon iftarskog menija.

Posebna pogodnost iftara u Real centru jeste za roditelje. U toku mjeseca ramazana igraonica za djecu će biti besplatna od 19 do 22 sata.

Rezervacije možete izvršiti na broj telefona 061/ 612-452 caffe & pizzeria Re-Al, i  na broj telefona 032/ 830-829!

- Marketing -

BONUS VIDEO

Izložba “Unutar četiri zida” otvorena u Sarajevu

Večeras je u prostoru galerije Europe House u Sarajevu svečano otvorena izložba pod nazivom "Unutar četiri zida", koju su zajednički kreirale fotografkinja Aida Redžepagić...