― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Ibrahimspahić Emir imenovan za rukovodioca “Šumarija Kakanj”

- Marketing -

Nakon što je, prošlog četvrtka, Vlada ZDK imenovala novu Upravu preduzeća, jučer je u prostorijama Uprave društva izvršeno potpisivanje ugovora i imenovanje Rukovodilaca poslovnih jedinica na osnovu provedenog Internog konkursa.

Zajedničkom sastanku su prisustvovali članovi Uprave društva, generalni direktor preduzeća Devedžić Jasmin, izvršni direktor za tehničke poslove Đonlagić Smajil, izvršni direktor za ekonomsko – finansijske poslove Perković Anto i izvršni direktor za pravne poslove Čamdžić Mesud te novoizabrani rukovodioci poslovnih jedinica.

Uprava prduzeća je prezentovala svoje planove za dalje djelovanje i očekivanja koja ima od rukovodioca poslovnih jedinica, naglašavajući važnost njihovog angažmana za normalno funkcionisanje preduzeća.

- Marketing -

Osnova budućeg uspjeha preduzeća je stvaranje tima ljudi koji će zajedničkim snagama nastojati prevazići sve probleme koji se pojave na terenu, a Uprava preduzeća je dala bezrezervnu podršku svim rukovodiocima, što bi trebalo rezultirati pozitivnim rezultatima i pokretanju pozitivnih trendova.

Na poziciju rukovodioca poslovne jedinice „Šumarija Olovo“, imenovan je Bolić Mensud, na poziciju rukovodioca poslovne jedinice „Šumarija Vareš“, imenovan je Kopić Enez, na poziciju rukovodioca poslovne jedinice „Šumarija Visoko“, imenovan je Frljak Mehmed, na poziciju rukovodioca poslovne jedinice „Šumarija Kakanj“, imenovan je Ibrahimspahić Emir, na poziciju rukovodioca poslovne jedinice „Šumarija Zenica“, imenovan je Čivić Mirsad, na poziciju rukovodioca poslovne jedinice „Šumarija Žepče“, imenovan je Trogrlić Nikola, na poziciju rukovodioca poslovne jedinice „Šumarija Zavidovići“, imenovan je Muhić Vehid, na poziciju rukovodioca poslovne jedinice „Šumarija Maglaj“, imenovan je Brka Edin, na poziciju rukovodioca poslovne jedinice „Šumarija Tešanj“, imenovana je Smailbegović Samira i na poziciju rukovodioca poslovne jedinice „Spomenik prirode TAJAN“, imenovan je Mujkić Dalija.

Svi imenovani rukovodioci su inženjeri šumarstva sa višegodišnjim radnim iskustvom.

Kako bi se ispoštovale epidemiološke mjere, sasatanak je održan u dva dijela.

- Marketing -