35.7 C
Kakanj
Utorak, 27 Jula, 2021

Fudbaler porijeklom iz Kaknja potpisao za Dinamo: Ovo je velik dan u mojoj karijeri

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Nakon Dejana Lovrena i Ivana Šunjića i treći nogometaš porijeklom iz Kraljeve Sutjeske potpisao je za Dinamo.

Dvadesetčetverogodišnji napadač Deni Jurić, rođen u Australiji, potpisao je višegodišnji u govor s Dinamom, dok će do daljnjeg ostati na posudbi u Šibeniku.

Prema pisanju medija, otac Denija Jurića je iz Kraljeve Sutjeske.

Deni se prije nešto više od 12 godina iz Australije vratio s porodicom u Hrvatsku, u Zagreb, odnosno u Sesvete, odakle mu je majka.

Evo kako se sam Deni predstavio nedavno u jednom razgovoru za hrvatske medije:

  • Otac mi je iz Kraljeve Sutjeske u srednjoj Bosni, od tamo su i roditelji Dejana Lovrena i Ivana Šunjića. Majka je iz Zagreba, iz Sesveta. Tu smo i živjeli, brat Tomi (29) nastupao je za Croatiju Sesvete. Iskreno, u Australiji sam u ovih 12 godina bio samo jednom. U Hrvatskoj je ‘laganica’, jedna kava, druga kava, treća kava… U Australiji ljudi žive u ritmu kuća-posao, za vikend malo odmaraju i to je to.”

A jučer, nakon potpisa ugovora s Dinamom, izjavio je:

  • Iznimno sam sretan i zadovoljan potpisom za Dinamo. Ovo je velik dan u mojoj karijeri jer se radi o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu. Čast mi je biti danas ovdje i potpisati za prvaka. Svojom igrom i nastupima pokazat ću zahvalnost i opravdati povjerenje koje sam dobio. Ponosan sam jer je to velika stepenica u mojoj karijeri i veselim se svemu što je ispred mene. Istina, ostajem još neko vrijeme u Šibeniku i taj period sigurno ću davati sve od sebe u dresu kluba u kojem sam zahvaljujući svojoj igri, radu i trudu dobio mogućnost da dođe do ovog velikog dana za mene.”

 

 

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO