― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Fudbaler Hackena Kadir Hodžić: Sanjam dres Zmajeva, svaki trofej je za Srebrenicu i BiH

- Marketing -

Fudbaler Hackena Kadir Hodžić niže uspjehe u Švedskoj. Nakon senzacionalne titule prvaka za prošlu sezonu, u novoj je sa klubom iz Geteborga, osvojio i švedski Kup.

Dvadesetosmogodišnjak rođen u Srebrenici, koji je prije 23 godine napustio BiH i fudbalsku karijere gradio na sjeveru Evrope, dočekao je trofeje. U razgovoru za N1 kaže da je oduševljen, što sa popularnim Osama, igra u zlatnoj generaciji kluba.

“Znači puno i meni također, osvojili smo sve što se u švedskom fudbalu može osvojiti. Bili smo prošle godine prvaci Švedske i sad smo osvojili i švedski Kup. Imamo veliki izazov na ljeto gdje nas čekaju kvalifikacije za Ligu prvaka”, kazao je Hodžić.

- Marketing -

Defanzivac dalje ističe da svaku pobjedu i trofeje poklanja rodnom gradu i državi.

“Naravno da svaku pobjedu, svaki trofej, poklanjam svojoj Srebrenici i Bosni i Hercegovini. Jer su Srebrenica i Bosna i Hercegovina dio mene, u Bosni sam rođen i to je moja domovina”, dodao je fudbaler Hackena.

Kadirov san je i obući jednog dana dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovini.

“Sanjam naravno, to mi je jako velika želja, obući dres Bosne i Hercegovine i zaigrati za svoju domovinu. Nadam se pozivu reprezentacije”, poručio je Hodžić.

- Marketing -