― Marketing ―

Lana Pudar postavila tri nova državna rekorda

Plivačice i plivači Kluba vodenih spotova „Orka“ proteklog vikenda sudjelovali su na Ljetnom prvenstvu Bosne i Hercegovine u plivanju za 2023. godinu, koje se...

FMUP sa Federalnom upravom policije stavio se na raspolaganje MUP-u USK

- Marketing -

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak i direktor Federalne uprave policije Vahidin Munjić su stavili na raspolaganje Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona policijske snage Federalne uprave policije.

U dopisu koji su ministar Isak i direktor Munjić uputili Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona navedeno je kako Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova, u čijem sastavu je i Federalna uprava policije, stavlja na raspolaganje policijske službenike, a posebno Specijalnu policijsku jedinicu FUP-a, u vezi potreba na ublažavanju posljedica prirodnih nepogoda koje su pogodile područje Unsko-sanskog kantona.

„Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova i Federalna uprava policije će pružiti svu neophodnu pomoć sa svojim materijalno-tehičkim i kadrovskim kapacitetima, a prema iskazanim potrebama Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona“, navodi se u dopisu federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka i direktora Federalne uprave policije Vahidina Munjića.

- Marketing -