Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Dom zdravlja Kakanj: Vakcinacija i revakcinacija bez ranije najave

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JU „Dom zdravlja“ Kakanj poziva i obavještava  građane sa područja općine Kakanj da se mogu vakcinisati protiv COVID-19 bez ranije najave i revakcinisati bez pozivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vakcinisanje i revakcinisanje će biti sprovedeno 12. i 13.10.2021. godine (utorak i srijeda) od 12:00 do 15:00  sati na  vakcinalnom punktu ambulanta porodične medicine Kakanj 8 (Zgošća), gdje će biti dostupna Sinofarm vakcina i od 12:00 do 15:00 u centralnoj zgradi JU „Dom zdravlja“ Kakanj-Kakanj 5 (Medicina rada), gdje će biti dostupna Astrazenekina vakcina i za vakcinisanje, ali i za revakcinisanje pacijenata na oba navedena vakcinalna punkta.

Pozivamo građane da iskoriste priliku i da dođu 12. i 13..10.2021. godine (utorak i srijeda)  na navedene vakcinalne punktove kako bi se vakcinisali bez najave, odnosno revakcinisali bez pozivanja.

Kao i ranije, vakcinalni punktovi će raditi do 15:00 sati, ali u slučaju veće zainteresovanosti građana radiće i produženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molimo sve građane koji imaju više od 18 godina života da se vakcinišu protiv COVID-19, jer je proces imunizacije jedina učinkovita mjera kojom se mogu spriječiti teži oblici COVID-19, povećan broj hospitalizacija i smrtnih slučajeva od ove opasne zarazne bolesti.

Molimo građane da na vakcinalnim punktovima imaju obzira prema osobama koje spadaju u neku od rizičnih kategorija (starije osobe, hronični bolesnici, onkološki bolesnici i sl). Vakcinišite se i na taj način zaštitite sopstveno zdravlje, ali i zdravlje drugih ljudi!

- Marketing -