― Marketing ―

KOMENTAR: Očekivanja su unaprijed smišljena ljutnja

Možda ste čuli za izreku: „Očekivanja su unaprijed smišljene ozlojeđenosti“. Prvo, samo očekivanje da se nešto dogodi neće dovesti do toga. Razvojni psiholog Jean Piaget...

Djevojka iz Belgije pokazala kako izgleda spoj s Bosancem, ljudi pišu: Sve si pogodila

- Marketing -

Tiktokerica Šejla porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, ali već godinama živi u Belgiji i na svom profilu @sejlatheyugo pratitelje zabavlja komičnim snimkama koje prikazuju kako izgleda život u BiH.

U nedavnom je videu pokazala kako izgleda spoj s Bosancem, a snimka je postala hit na TikToku prikupivši gotovo 800.000 pregleda i više od 86.000 lajkova.

 

- Marketing -

Na spoju s Bosancem

Prema tiktokerici, pozdravljanje ekipe i nazdravljanje, češkanje po nosu i pušenje prvi su znakovi da ste na spoju s Bosancem.

U drugom je videu pokazala kako Bosanci “vade sve iz džepova” i stavljaju na sto, a zatim nervozno tresu nogom i češkaju lice i bradu.

“Onda ti pričaju kako bi on bio idući Messi, ali se povrijedio”, dodala je.

@sejlatheyugo Part 2 hehe #balkan #balkantiktok #balkanmen ♬ original sound – 🎶 Muziku Pojačaj 🎶

“Sve je istina”

Snimke su privukle pažnju tiktokera, a zabavnih komentara nije nedostajalo.

“Svi Balkanci ovo rade. Ne znam zašto, ali stvarno to mrzim iako sam i ja s Balkana”, napisao je jedan tiktoker, a tiktokerica dodala: “Sve si pogodila, tačno je tako.”

“Genijalno”, “Sve je istina”, “Svaki Balkanac se tako ponaša” i “Stvarno, zašto svi češkaju nos?” samo su neki od komentara.

- Marketing -