Postani član

Zaslužujete ekskluzivan i kvalitetan sadržaj.

Borba za novu historiju: Ahmed Krnjić večeras u SENSHI ringu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evropski šampion, bh. kikbokser Ahmed Krnjić spreman je za žestoku, adrenalinsku borbu u SENSHI ringu pod zastavom Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međunarodna borbena gala večer obilježava jubilejno izdanje danas od 17 sati u Palati kulture i sporta u bugarskoj Varni. Ne propustite priliku da budete dio ovog sportskog spektakla koji obećava zadivljujuću akciju i snažne borbene nastupe!

Na turniru učestvuju profesionalni borci iz 17 zemalja.

Uživo prenos borbe Ahmeda Krnjića možete pratiti na linku OVDJE, s obzirom da je borba zadnja po rasporedu istu možete pratiti u vremenu između 21 i 22 sata po našem vremenu.

Ahmed Krnjić se pokazao do sada kao nepobjediv u kikboksu a nedavni debitantni nastup u boksu dokazao je njegovu spremnost i na drugim poljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bosanskohercegovački borac Ahmed Krnjić ove je u nedostatku mečeva unutar ONE-a nedavno odradio boksački debi na Universum Boxing Night 10 priredbi. Protivnik mu je bio turski bokser Sinan Ozsahin, a pobijedio je jednoglasnom odlukom sudaca.

Tokom cijelog meča Krnjić je vršio pritisak na svog protivnika, čak ga je i nekoliko puta slao u nokdaun, ali turski borac je sve preživio i uspio doći skroz do kraja predviđene četiri runde.

(K.P. / Kakanj-X)

- Marketing -