Bajtarević u Krševcu: Nastavljamo s radovima širom općine!

Danas je delegacija na čelu s načelnikom Općine Kakanj, Mirnesom Bajtarevićem, posjetila Mjesnu zajednicu Krševac kako bi obišla nedavno asfaltirane puteve u Hodžićima i Podborju. Osim toga, vrijedni mještani trenutno rade na uređenju svog mesdžida, implementirajući novi sistem grijanja, postavljajući ogradu te obnavljajući mihrab i mimber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik Bajtarević istakao je važnost kontinuiranih napora u unapređenju putne infrastrukture širom općine Kakanj, s ciljem poboljšanja kvalitete života za sve građane.

  • Nastavljamo s radovima na uređenju putne infrastrukture u mjesnim zajednicama širom naše općine, s ciljem unapređenja kvaliteta života za sve naše građane  – kazao je načelnik Bajtarević.

Trenutno se izvode radovi i u drugim mjesnim zajednicama poput Bištrana, Sopotnice i Bukovlja, što svjedoči o predanosti lokalne uprave u stvaranju boljeg okruženja za svoje stanovnike. Ovi projekti pored poboljšavanja infrastrukture jačaju zajedništvo među građanima, potičući aktivno učešće u procesima koji oblikuju njihovu zajednicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Kakanj-X)

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE