Ahmed Krnjić najbolji borac večeri: Nekoliko udaraca bilo potrebno da savlada Mitrevskog

Popularno

Povezano

Deveti po redu “No Limit” turnir u organizaciji predsjednika borilačke promocije “No Limit Fighting Network”, Dževada Poturka, održan je sinoć u sportskoj dvorani Hotela Hills, na Ilidži.

Poturak je okupio velika imena poput Adnana Redžovića, Mensura Peljte, Zije Polje, Elvira Šendre, Jasmina Erovića i drugih, koji su bili gosti.

- Marketing -

Zvijezda večeri je bio po mnogima najbolji bh. borac sinoć, Ahmed Krnjić, kojeg je Poturak u najavi turnira predstavio kao nadolazećeg šampiona Balkana, a možda i Evrope.

Najviše pažnje su, očekivano, privukli oni najiskusniji borci.

Crnogorac Mihailo Čulafić bio je bolji od srbijanskog Borca Miloša Kovačevića.

Zanimljiva je bila borba bh. borca Vedada Čutuka i Nikole Aleksića iz Srbije, a slavio je naš borac, iako tako s početka nije izgledalo jer je srbijanski kikbokser bio mnogo agresivniji kada je ovaj duel počeo.

Nakon toga je uslijedio duel Rasima Bašića i Amera Drpljanina. Samo što je borba počela, Bašić je nokautirao svog protivnika, a ovo je vjerovatno bila i jedna od najkraćih borbi u historiji ovog sporta.

A onda je uslijedio centralni događaj večeri, borba između našeg Ahmeda Krnjića i Milana Mitrevskog iz Sjeverne Makedonije.

Nije dugo izdržao Krnjićev protivnik kojeg je naš predstavnik lako savladao nakon svega nekoliko udaraca, te tako potvrdio ulogu favorita koju je imao pred borbu.

 

- Marketing -

Najnovije