Ko na Ponijerima izdaje vikendicu za 2.500 KM sa bazenom i saunom? Oglas rabijesnio ali i nasmijao brojne korisnike

Najluđu noć u godini, kako je mnogi nazivaju, stanovnici zemlje pomno planiraju provesti u zabavi kako bi naredna nova godina počela sa osmijehom i srećom.

Kako vrijeme prolazi, kriza u svijetu je sve više se raširila mnogi Novu godinu, u nastojanju da ispune društvena očekivanja, i neće dočekati baš sa osmijehom.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Cijene privatnih vikendica na bh. planinama kroz godine dostigle su nekadašnje cijene u hotelima i privatnim luksuznim zabavama, a plate su ostale neprijenjene.

No, iako su plate ostale iste a cijene su sve više zainteresiranost mlade populacije za proslavi Nove godine ne jenjava.

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Vikendica za jednu noć na Ponijerima 2.500 KM

Jučer je na najvećem kakanjskom oglasniku “Kakanjski oglasi” osvanuo oglas u kojem neimenovani vlasnik za iznajmljivanje vikendice traži 2.500 KM za jednu noć.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Naglasio je da se radi o vikendici koja posjeduje bazen i saunu ne navodeći da li se radi o zatvorenom bazenu obzirom da će otvoreni tokom niskih temperatura u januaru biti beskorisan.

Naravno, uslijedile su brojne reakcije zbog visoke cijene ali i detalja u oglasu gdje je navedeno da se plaća i PDV (porez na dodanu vrijednost).

“Je li i Švedski sto uključen?”, “Bgm za ove pare u Turskoj da dočekaš Novi godinu”, “Izdajem pećine na Ponijerima”, “Ovaj je prekuco level”, “Čuj PDV u šumi”, “Jel imate poljski WC?”, “Jesu li dženetske hurije zadužene za atmosferu u vikendici po toj cijeni” – samo su neki od šaljivih komentara korisnika.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Nermin Nikšić: SDP je demokratska stranka otvorena za različita mišljenja

Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a oglasio se nakon odluke potpredsjednika...

Enesa radi sa 100 muškaraca i bolja je od njih: Ona je jedna od dvije zavarivačice u BiH

Enesa Lugonja jedna od dvije zavarivačice u FBiH ruši...

Mladi stručnjak iz BiH nuklearnu fiziku zamijenio konobarskom tacnom

Dušan Dubajić (27), mladi stručnjak iz Bosanskog Novog, kako...