Ko na Ponijerima izdaje vikendicu za 2.500 KM sa bazenom i saunom? Oglas rabijesnio ali i nasmijao brojne korisnike

Najluđu noć u godini, kako je mnogi nazivaju, stanovnici zemlje pomno planiraju provesti u zabavi kako bi naredna nova godina počela sa osmijehom i srećom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako vrijeme prolazi, kriza u svijetu je sve više se raširila mnogi Novu godinu, u nastojanju da ispune društvena očekivanja, i neće dočekati baš sa osmijehom.

Cijene privatnih vikendica na bh. planinama kroz godine dostigle su nekadašnje cijene u hotelima i privatnim luksuznim zabavama, a plate su ostale neprijenjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iako su plate ostale iste a cijene su sve više zainteresiranost mlade populacije za proslavi Nove godine ne jenjava.

Vikendica za jednu noć na Ponijerima 2.500 KM

Jučer je na najvećem kakanjskom oglasniku “Kakanjski oglasi” osvanuo oglas u kojem neimenovani vlasnik za iznajmljivanje vikendice traži 2.500 KM za jednu noć.

Naglasio je da se radi o vikendici koja posjeduje bazen i saunu ne navodeći da li se radi o zatvorenom bazenu obzirom da će otvoreni tokom niskih temperatura u januaru biti beskorisan.

Naravno, uslijedile su brojne reakcije zbog visoke cijene ali i detalja u oglasu gdje je navedeno da se plaća i PDV (porez na dodanu vrijednost).

“Je li i Švedski sto uključen?”, “Bgm za ove pare u Turskoj da dočekaš Novi godinu”, “Izdajem pećine na Ponijerima”, “Ovaj je prekuco level”, “Čuj PDV u šumi”, “Jel imate poljski WC?”, “Jesu li dženetske hurije zadužene za atmosferu u vikendici po toj cijeni” – samo su neki od šaljivih komentara korisnika.

NAJNOVIJE