25.7 C
Kakanj
Utorak, 3 Avgusta, 2021

Zoran Milanović s cvijetom Srebrenice na reveru stigao u Vitez

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img


Kako je i planirano, Zoran Milanović najprije je stigao u Vitez, gdje će održati radni sastanak s predstavnicima političkog, gospodarskog i kulturnog života srednje Bosne.
Slijedeći dan, 12. jula, hrvatski predsjednik će u Vitezu odati počast polaganjem bijele ruže i paljenjem svijeće kod spomen-obilježja “Osmica” u spomen na osmero poginule djece prije 28 godina.
Istog dana, Zoran Milanović će u Mostaru održati sastanak s rektorom i prorektorima Sveučilišta u Mostaru te održati predavanje na tom sveučilištu. Potom će se susresti s gradonačelnikom Mostara Marijom Kordićem, saopćili su iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske.
Predsjednik Republike Hrvatske također će se susresti s gradonačelnikom Ljubuškog u tom gradu, a zatim će održati sastanak i radnu večeru s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine.
Zadnjeg dana posjete, u utorak, 13. jula, Zoran Milanović će otputovati u Tomislavgrad gdje će se sastati s općinskim načelnikom i predsjednikom Vlade Kantona 10.
Uz to, posjetit će Franjevački samostan i Muzej Tomislavgrada u kojem će razgledati remek-djela Vlahe Bukovca i samostansku knjižnicu.
Slijedi posjeta Livnu, gdje će se Milanović susresti s livanjskim gradonačelnikom i predsjednikom Vlade. prenosi “N1“.
Podsjetimo, u Memorijalnom centru u Potočarima danas je obilježena 26. godišnjica od genocida i klanjana je kolektivna dženaza za 19 identifikovanih žrtava genocida u Srebrenici.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO