Povezano

Znam ko je ubio Dženana Memića, reći ću to i na Sudu


Denis Stojnić, sportista i MMA borac, često je tvrdio da zna informacije koje su od značaja u slučaju smrti Dženana Memića, a koje će prema njegovim riječima iznijeti na Sudu u ponedjeljak.

- Marketing -

– Poziv sam dobio 3. decembra, tada se nisam mogao oglasiti, a sada čekam tačno vrijeme kada ću se pojaviti na Sudu. Mene boli taj slučaj, čovjek je izgubio dijete, ne mogu da vjerujem da 5 godina razne službe rade na jednom slučaju koji je vrlo prost a takvu tegobu čovjeku stvaraju. Cijelo vrijeme se ide u krivom smijeru, a to je da optužuju neke ljude koji nemaju veze s tim. Amnezija Alise Mutap nije amnezija, jer ja kao MMA borac sam pitao svoje doktore da li je moguće da Alisa Mutap može imati amneziju, kazao je Stojnić tokom gostovanja na FACE televiziji.

Na pitanje da li će mu tvrdnje da zna ko je ubica štetiti i tokom svjedočenja na Sudu, Stojnić odgovara:

-Ja imam pravo da sumnjam, prava istina je da se ja sa Murizom Memićem ne poznajem, Zijo Mutap je prije nekoliko godina imao indirektni susret sa mnom. Meni su tada otuđena auta, bila su možda i kod njega, čovjek je opisan kao lokalni šerif, baja. Nakon toga kolega mi kaže da je Alisa njegova kćerka, smatra on.

U Sudu će kako kaže reći isto što je rekao i javno, da sumnja na Zijada Mutapa.

Denis Stojinić

- Marketing -

Najnovije

Popularno