Živi u kamp kućici sa sadašnjim partnerom, bivšim mužem i troje djece: Mnogi su šokirani, a oni uživaju u takvom odnosu

Njeno dvoje starije djece je iz njene prošle veze s bivšim mužem, a najmlađe dijete ima sa sadašnjim partnerom, no o svo troje djece se brinu svi zajedno…

Jedna je žena šokirala korisnike društvenih mreža kada je na TikToku objavila video u kojemu je ispričala da kamp-kućicu dijeli sa svojim bivšim mužem, sadašnjim partnerom i svoje troje djece.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Nadine iz Njemačke kaže da svi tako skupa žive već šest godina i da im se takav način života sviđa.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Kako piše The Sun, u videu koji je objavila na zajedničkom TikTok računu @wild.family.life, 34-godišnjakinja kaže da je zdrav odnos s bivšim mužem najbolja stvar za djecu.

– Mi smo jako dobri prijatelji i putujemo zajedno s mojim dečkom. Mislim da djeca uče dobre stvari iz našeg odnosa, a i uživaju u takvom aranžmanu – napisala je u opisu ispod videa.

@wild.family.life @cerys1066 antworten Having a non toxic relationship with your ex is super important for the kids! We‘re good friends and travel togerher with my boyfriend. We don’t have a relationship to my ex. We‘re all good friends which turned out to be very good for all our 3 children. It‘s not impossible to come along and show our kids how good humans can work together if they want to. #vanlifers #vanlifetravel #vanlifefamily #familytiktok #familytravel #patchwork #vanlifewithkids #traveltiktok #vanlifetiktok #travelwithkids #livingmybestlife #livingthedream #parents #parentsoftiktok #parenting #parentsbelike #travellife ♬ Somebody to love Basstrologe Bootleg – mthekyng

Naime, dvoje starije djece je iz veze s bivšim mužem, dok najmlađe dijete ima sa sadašnjim partnerom, no o sve troje brinu svi zajedno, a kaže da njen bivši i sadašnji partner ne prave nikakvu razliku među njima.

Nadine je rekla i da se djeca, kako bi cijelo vrijeme mogli putovati u svojoj maloj kamp kućici, školuju kod kuće, a porodica je trenutno u Španiji. Mnogi su se pratioci čudili njihovom životnom stilu, a neki su komentarisali i da to zaista nikako ne može biti zdravo za djecu.

@wild.family.life @mr.whocares antworten We just take care of each other 🫶🏼 #vanlifers #vanlife #vanlifetravel #vanlifesquad #vanlifefamily #familytiktok #familytravel #patchwork #vanlifewithkids #traveltiktok #vanlifetiktok #travelwithkids #livingthedream #livingmybestlife #parenting #parentsoftiktok #parents #patchworkfamily #fulltimetravel #fulltimetravelfamily #fulltimervliving #fulltimevanlife #lifewithkids #lifewithkidsbelike ♬ original sound – Samuel Grubbs

– Ovo nikako ne može biti zdravo okruženje za djecu. Možda im se to sviđa sad dok su mali, ali čekajte da odrastu – napisao je jedan korisnik.

– Nemam komentara, ne znam kome bi to palo na pamet… – komentarisao je drugi.

Ipak, bilo je i onih koji su vidjeli neke prednosti mješovite porodice, pa su roditelje pohvalili za zajedničku brigu o djeci.

– Ovo je predobro, puni ste ljubavi jedni premda drugima – dodala je treća korisnica.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Egipatski geološki muzej: Prvi te vrste na Bliskom istoku i afričkom kontinentu

Hiljade ljudi svake godine posjeti Egipatski geološki muzej u...

Utrkivanje dva vozača i alkohol uzroci tragedije na cesti kod Mostara

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila sinoć kod Mostara,...

Influencerica nasmijala pratioce: Ovako izgleda “Dolce far niente” na Kalesijski način

lda Humić je supruga, majka, menadžerica modnog brenda, a...