Žena dobila neočekivani popust u trgovini, a kad je shvatila zbog čega, potonule su joj sve lađe

Žena koja je tijekom kupovine dobila neočekivani popust, ostala je užasnuta kada je otkrila razlog.

 

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Jennifer je na TikToku otkrila da je otišla u svoju lokalnu trgovinu kako bi kupila nekoliko komada i nije obraćala pozornost na račun jer je žurila po svoju kćer.

 

- Advertisement -Kakajnski Oglasi - Najveći oglasnik u Kaknju MegaOglasi - Brza prodaja i kupovina

Tko se buni popustu?

Žena je objasnila što se zapravo dogodilo: “Došla sam do auta i pogledala svoj račun, dao mi je popust ‘55 plus utorak’ od 10%. Mislim, ne ljutim se jer je to 7,50 dolara koje nisam morala platiti, ali nije me pitao. Nije me pitao koliko imam godina.”

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

 

“Izgledam li ti kao da imam 55? Bože, nadam se da ne. Izgledam li kao da imam 55”, zabrinuto je pitala svoje pratitelje.

Dobila je odgovor koji joj se nije svidio

@gigi_dolleyesWTH!! getting old sucks #rossdressforless #seniordiscount #55plus #genxtiktok @Ross Dress for Less♬ original sound – JENNIFER

Na žalost po Jennifer, odjeljak s komentarima brzo je bio preplavljen ljudima koji su rekli da ona doista izgleda kao da ima 55 godina.

 

“Da, definitivno izgledate kao da imate najmanje 55”, napisao je jedan muškarac. Drugi komentar je bio malo grub: “Da, imaš. Moja mama ima 62 godine, a ti izgledaš starije od nje.”

Jedna osoba je malo ljubaznije napisala: “Da budem potpuno iskren, da, izgledaš kao da imaš više od 55 godina i to je u redu!”

 

Drugi komentari stigli su od blagajnica u trgovini, a jedna je napisala: “Ja sam blagajnica i ne smijemo kupce pitati za dob, to je protiv pravila trgovine.” S time se složio još jedan blagajnik: “Kao bivši zaposlenik Rossa, davao sam taj popust dragim kupcima bez obzira na njihovu dob”, piše The Sun.

@gigi_dolleyesReplying to @ziababe10 and there is nothing wrong with being or looking 62 or any age for that matter if you’re that age 😊#50plusclub #middleagedwomen #over50women

♬ original sound – Kris Zizzo

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Javnost uznemirena: Ko zataškava saobraćajnu nesreću u Kaknju?

Kakanjska javnost uznemirena je nakon što se u javnosti...

Nova studija opovrgava postojanje mikroorganizama kod nerođenih beba

Međunarodni tim naučnika otkrio je nedostatke u studijama koje...

Nastavlja li se rast kamatnih stopa na kredite

Kamatne stope na stambene kredite u Bosni i Hercegovini...