18.7 C
Kakanj
Nedjelja, 13 Juna, 2021

Željko Komšić ekspresno odgovorio Draganu Čoviću: Bosna i Hercegovina će kad-tad biti građanska država…!– Bosna i Hercegovina će kad-tad biti građanska država, i na tome treba strpljivo i predano raditi – poručio je član Predsjedništva BiH

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić oglasio se na svojoj Facebook stranici ponovivši poruku s početka ove godine da će “Bosna i Hercegovina kad-tad biti građanska država” i da na tome treba istrajati.

Ovo je svojevrstan odgovor Draganu Čoviću predsjedniku HDZ-a koji je izjavio kako po njemu Bosna i Hercegovina nikad neće biti unitarna ni građanska država, na način kako to neko smišlja i želi provesti kroz dominaciju nad drugim.

– Bosna i Hercegovina će kad-tad biti građanska država, i na tome treba strpljivo i predano raditi. Svi mi znamo da to ne može biti sutra, ali mi koji volimo ovu državu, moramo imati tu vrstu svijesti. Nikada ne smijemo napustiti ideju građanske države, jer bi to značilo izdaju svih onih koji su dali živote za Bosnu i Hercegovinu, poručio je Komšić.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO