Zdravko Čolić u 71. godini ne može da se odbrani od žena: Čekale ga do 6 ujutru da ga poljube

Čim se pjevač pojavio u Budvi, obožavateljke su kao omađijane pojurile ka njemu, grlile ga, ljubile i slikale se s njim. One su bile najglasnije i na Čolinom koncertu.

Kada je Čola izašao na binu, žene su bukvalno vrištale! Sve pjesme su pjevale s njim. Ma, Zdravko bi samo počeo pjesmu, a obožavateljke bi nastavile da pjevaju sve do kraja. Bilo je nestvarno! Svi su komentarisali da Čola izgleda odlično i da je u super kondiciji, s obzirom na to da je sve vrijeme igrao na bini – priča izvor sa lica mjesta i dodaje da je haos bio i poslije njegovog koncerta:

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Čola je poslije koncerta oko šest ujutru krenuo ka svojim kolima sa obezbeđenjem, ali najvatrenije obožavateljke mu nisu dozvolile da uđe u auto! Čekale su ga kako bi ga poljubile i zagrlile. Iako je bio umoran, Čola je zastao i izgrlio se i izljubio sa svima.

Sve to je posmatrala Čolina žena, koja je očigledno navikla na ovakve scene. Međutim, ovo je rijetka situacija da ga ona prati na nekom nastupu. To je Čoli veoma značilo, pa joj je na koncertu posvetio stihove pjesme “Ostani”. Aleksandra se trudila da ne bude upadljiva iako je bila do same bine – priča izvor.

Pjevao kćerkama Uni i Lari

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Na Čolinom koncertu su, pored supruge Aleksandre, bile i njihove kćerke Una i Lara. Ovo je prvi put da je cijela porodica Čolić bila na nekom javnom događaju.

Legendarni pjevač je pozdravljao svoju porodicu sa bine, a onda je kćerkama posvetio pjesmu “Tebe čuvam za kraj”. Una je stajala uz binu i u nekoliko navrata je tati pružala ruku i bila mu najveća podrška.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Brat i sestra iz Bosne i Hercegovine raspametili žiri i pokazali kako se pjeva

Nesvakidašnji nastup ove subote u Zvezdama Granda imali su...

Poskupljuju konzumna jaja u jednom dijelu BiH

Novo poskupljenje konzumnih jaja u bh. entitetu Republika Srpska...

Švicarac osuđen na 10 godina zbog ubistva bh. državljanina

Marko Uletić (49) sedmicama je ležao mrtav u svom...

Grmi, puše, pada: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do srijede

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme...