― Marketing ―

Zbog pretjeranog broja tetovaža ne može naći posao, ići u pub ili posjetiti djecu u školi

- Marketing -

Melissa Sloan (46) iz Powysa u Južnom Walesu tetovažu radi najmanje tri puta sedmično i čak se tetovira svojim pištoljem koji je kupila na Internetu.

 

Prvu tetovažu je napravila kad je imala 20 godina i od tada je veći dio svog lica i tijela prekrila različitim bojama i simbolima, a rekla je da to radi kako bi se nosila s utjecajem zlostavljanja u djetinjstvu.

- Marketing -

 

Međutim, zbog svog izgleda sada nailazi na mnoge probleme. Naime, Melissa kaže kako je više ne puštaju u pubove i kafiće, a čak ima problema i u školi svoje djece.

 

Također, rekla je i kako ne može pronaći posao.

“Ne mogu dobiti posao. Nitko me ne želi primiti. Prijavila sam se za posao čistačice toaleta u mjestu gdje živim i neće me primiti zbog mojih tetovaža”, rekla je i dodala kako je više ne puštaju ni u salone za tetoviranje jer je pretjerala.

 

Zabranjen joj je ulaz i u pubove u mjestu gdje živi.

 

“Kada sam još mogla ući ljudi su me gledali kao da sam nitko, osuđivali su me. Nedostaje mi razgovor s ljudima”, kaže Melissa.

 

Također je rekla kako zbog svojih tetovaža nije mogla gledati ni božićnu predstavu u školi gdje idu njezina djeca.

 

“Jednom su mi rekli da odem u stražnji vrt i kroz prozor razreda gledam predstavu. Niko me više ne poziva na školske predstave”, otkrila je, piše Daily Star.

 

Nedavno je odbila i ponudu za besplatan laserski tretman uklanjanja tinte s lica. Kaže da bi to bio gubitak vremena jer bi jednostavno počela ispočetka, prenosi 24sata.hr.

 

- Marketing -