Zbog ovoga ćete sigurno zavoljeti Chicharita …

Radnica supermarketa u Manchesteru: “Najfinija javna ličnost koju sam upoznala, je jedan mladi fudbaler. Prišao mi je jednog dana u prodavnici, i rekao: Izvinite, slabo govorim engleski, znate li gdje se nalazi “Tagleeetelja” ?
Brzo sam shvatila šta u stvari traži, i odvela ga do dijela gdje se nalazi tjestenina. Dok smo išli do police, uporno se izvinjavao zbog lošeg izgovora. Kada je našao šta je tražio, rekao je: Hvala puno gospođo, ovo je za vas!
Izvadio je 5 funti i pružio mi ih. Rekla sam da ne smijemo primati bakšiš, i da se to obično ne radi u Engleskoj. On je pocrveneo od stida i rekao: Tako to rade u mojoj zemlji., Izvinite!
Rekla sam da je moj sin njegov veliki fan, i malo smo popričali o fudbalu, te je on otišao. Sin me je kod kuće izgrdio što nisam uzela autogram.
Sledećeg dana su me pozvali u kancelariju kod šefa. Tamo je stajao taj mladi fudbaler. Sigruno je vidio moje ime na kartici. Donio je potpisan dres i nepotpisanu fotografiju, kako bi je namenio mom sinu kada čuje njegovo ime.
Divna osoba zaista!

Kako se zove? Vjerovatno ste čuli za njega, zove se Javier Hernandez Chicharito!

Comments are closed.