Zbog ljubomore ubio bivšu suprugu: Dvoje djece od 11 i 15 godina ostalo bez majke

Popularno

Povezano


Ubistvo žene, koje se u poslijepodnevnim satima dogodilo u Babinoj rijeci, potreslo je građane Zenice, ali i BiH. Prilikom pucnjave smrtno je stradala 36-godišnja Halida Skender Kulačić.

- Marketing -

Nezvanično, muškarac je tom prilikom ispalio više hitaca prema ženi, koja je uslijed povreda zadobijenih od vatrenog oružja, nažalost, preminula na licu mjesta. 

Posebno je šokantno da se radi o bivšim supružnicima, te da je muškarac Mirnes Kulačić usmrtio svoju bivšu ženu. Razlog svemu je, navodno, ljubomora.

Komšije koje stanuju u blizini govore da je žena živjela sa drugim muškarcem, a posebno pogađa činjenica da je dvoje djece od 11 i 15 godina ostalo bez majke. 

Muškarac koji je odlučio jučer u klasičnoj sačekuši ubiti bivšu suprugu dok se vraćala kući s posla nakon ovog događaja pobjegao je s lica mjesta, a potom je na lokalitetu Talama kod Zenice oduzeo sebi život. 

Uviđaj na mjestu nezapamćene tragedije i ljubavne drame u Zenici trajao je satima, a kojim je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Tijela bivših supružnika prevezena su na Odjel za prosekturu Kantonalne bolnice Zenica gdje će, kako zakonske procedure nalažu, biti obavljena obdukcija. 

- Marketing -

Najnovije