Zaveo djevojčicu koja mu je čuvala djecu, a onda joj njegova supruga prijetila: Na sudu sve porekli, dobili uslovne kazne

0

Bračni par iz Slavonije neprasnažno je osuđen na uslovne kazne i to zato što je muškarac (41) zaveo djevojčicu (13) koja je radila kao dadilja njegove djece, a njegova supruga (33) zato što joj je prijetila da će je ubiti, piše Glas Slavonije.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

U optužnici se muškarac teretio da je od 2013. do januara 2014. godine u svojoj kući, s namjerom zadovoljenja svog spolnog nagona, znajući da je dadilja dijete od 13 godina, iskorištavajući odsutnost svoje supruge, u više navrata djevojčicu ljubio i preko odjeće dirao po tijelu.

Supruzi u optužnici piše da je od januara 2014. do novembra 2015. godine, nakon što je u mobilnom telefonu svog supruga pronašla SMS poruke koje je upućivao 13-godišnjem djetetu, učestalo je vrijeđala dijete govoreći joj da je ku*va koja je zavela njenog muža, pa joj više puta rekla da će je ubiti i da će joj zabiti nož u leđa. I jedan i drugi na sudu su izjavili da ne osjećaju krivicu, piše Glas Slavonije, prenosi “Kurir“.

On ne zna zašto ga je neosnovano optužila, jer je on bio s njom u dobrim odnosima i nikad nisu bili u svađi. Njegova supruga tvrdi kako nikad nije prijetila djevojčici, no da joj je stalno djevojčica pravila probleme.