Zaručnik je ostavio pred oltarom, ona nastavila partijati

Mladenka iz Walesa već je bila spremna pred oltarom izreći ‘da’ svom zaručniku kad je saznala da je on pobjegao i odustao od vjenčanja.

Kayley je odlučila ipak provesti veseli dan s porodicom i prijateljima Kayley Stead iz Walesa sa svojim je zaručnikom bila u vezi četiri godine prije nego su zajedno odlučili ući u brak. Kako kaže, dogovorili su se biti razdvojeni i ne čuti se noć prije vjenčanja, pa je ona do zadnjeg trenutka bila uvjerena da je sve u redu.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

“Bila sam u blaženom neznanju cijelo to vrijeme”, rekla je za Daily Mail mladenka, prenosi 24sata.hr Kayley je objasnila da nije bilo nikakve indikacije da će mladoženja, Kallum to učiniti na dan vjenčanja.

“Planirali smo medeni mjesec i za prošli Božić mi je poklonio ručno ispisan album s uspomenama i razlozima zašto me voli. Zbilja ne znam zašto je to učinio, ali sad nije više ni važno”, rekla je. Kayley se sa svojim djeverušama za vjenčanje spremala od ranog jutra, a one su preko djevera saznale da se mladoženja neće pojaviti. Sakrile su mobitel mladenki prije nego su bile 100 posto sigurne da su vijesti tačne.

“Kad sam saznala, bila sam u potpunom šoku, sva šminka mi se razmazala i nisam mogla suspregnuti suze. Fotografkinja me pitala zašto uprkos svemu ne provedem lijep dan s obitelji i prijateljima, i tada sam odlučila da ću nastaviti vjenčanje”, rekla je.

Popravljene šminke Kayley je odjenula svoju vjenčanicu iz snova i odlučila preokrenuti taj dan iz najgoreg u najljepši, makar i bez svog odabranika.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

“I djeveri i porodica i prijatelji, svi su ostali uz mene. Bilo mi je jako važno provesti ovaj dan i sa svojim roditeljima, koji su već u godinama i bojala sam se uvijek da možda neće moći prisustvovati mom vjenčanju. Plesala sam sa svojim tatom, a prijateljice su bile uz mene cijelo vrijeme.”

Iako se nije udala, mlada se u vjenčanici fotografirala, plesala, držala govor i uživala u vjenčanju: “Nisam htjela da sav trud i novac uložen u ovo propadne, i nisam htjela da mi ovo bude tužan dan.”

Nakon vjenčanja, Kayley je dobila podršku od prijateljica, koje su pokrenule GoFundMe kampanju kako bi se nesretnoj mladenki pomoglo s troškovima, kao i sa novim, svježim početkom.

“Zbilja nije to zaslužila, ima zlatno srce”, rekla je prijateljica Jordie, a mladoženja je odbio komentirati.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Snažan zemljotres pogodio BiH: Epicentar pet kilometara od Stoca

U 21:08 osjetio se slabiji zemljotres u našoj zemlji....

Video smrti ubice koji je ubio trudnu suprugu: Policajci ga opkolili, on pucao u sebe

Sokol Halili, osumnjičeni za ubistvo trudne supruge Hamide Magaši,...

Vijest koja ohrabruje: Globalne cijene hrane ostale uglavnom stabilne u novembru

Globalne cijene prehrambenih proizvoda ostale su uglavnom stabilne u...

Devojčica izgubila dio stopala u napadu ajkule: Otkriva kako je uspjela pobjeći zvijeri

Jasmin Carney, djevojčica sa Floride, bila je u nedjelju...