Vučić: Da pomognemo RS ne dirajući u pravo BiH

Popularno

Povezano


Vučić je poželio da se više nikad ne ponove ni Jasenovac, Jadovno, Prebilovci, ‘Bljesak’, ‘Oluja’, niti bilo šta drugo.

- Marketing -

“Ni pogrom iz 2014. godine. To je naš zavjet”, rekao je Vučić, na centralnom obilježavanju Dana jedinstva, slobode i nacionalne zajednice, održanom kod spomenika Stefanu Nemanji.

On je poručio da “samo jednu stvar mora da kaže svima koji su prethodnih dana prijetili Srbiji, koji su izmišljali izjave koje nije dao, riječi koje nikad nije izgovorio, a to im je bilo potrebno da još jedan žig sramote stavili na čelo srpskom narodu i Srbiji”.

“Ne pada mi na pamet da vam se pravdam čak ni za vaše izmišljotine, niti da se izvinjavam za bilo šta, već ću svom snagom i dušom – voditi Srbiju da bude još jača”, rekao je Aleksandar Vučić.

On se zahvalio “srpskom narodu u Republici Srpskoj, našem narodu u Crnoj Gori i predstavnicima našeg naroda koji se ne stide da kažu da su Srbi u Crnoj Gori”.

“Hoću da kažem veliko hvala i našem mučeničkom narodu na Kosovu i Metohiji. Ali i veliko hvala svima onima koji nisu smjeli da istaknu svoju sprsku zastavu zbog prijetnji njihoviih režima u regionu, da im kažem hvala jer znam da su njihova srca večeras ovdje sa nama i da kucaju za svoj srpski narod”, naglasio je Vučić. prenosi “N1“.

- Marketing -

Najnovije