Vremenska prognoza za 1. maj i prvi dan BajramaNajviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22, na jugu zemlje do 25 stepeniPrema najavama meteorologa danas u Bosni i Hercegovini najavljeno je sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Puhat će slab vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu zemlje do 14 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22, na jugu zemlje do 25 stepeni.U Sarajevu sunčano uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 6, a najviša dnevna oko 19.
Prognoza za 1. maj
Sutra, za 1. maj u Bosni i Hercegovini bit će sunčanije vrijeme prije podne. Jači razvoj oblačnosti u drugoj polovini dana širom zemlje će usloviti pljuskove i slabu grmljavinu. Bez padavina na jugu. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo.
Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje do 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22, na jugu zemlje do 24 stepena,piše AvazPrognoza za Bajram
U ponedjeljak, za Bajram u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 20 stepeni.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano