Vremenska prognoza : Evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana

Popularno

Povezano


Poslijepodne ili krajem dana kiša se očekuje u Hercegovini. U večernjim satima padavine u Hercegovini, zapadnim, sjeverozapadnim i dijelimično centralnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od -1 do 5, a najviša dnevna od 6 do 16 stepeni.
U petak pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne u Bosni djelimično smanjenje oblačnosti. U jutarnjim satima i prijepodne kiša u većini područja. Poslijepodne i u večernjim satima padavine uglavnom u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a dnevna od 8 do 17 stepeni.
U subotu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana s kišom u južnim, jugozapadnim i ponegdje u centralnim područjima. U večernjim satima slaba kiša se očekuje i u ostalim dijelovima. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a dnevna od 8 do 16 stepeni.
U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša se očekuje u južnim i jugozapadnim područjima, a tokom dana padavine se očekuju u centalnim dijelovima. U višim područjima sa susnježicom i slabim snijegom. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a dnevna od 7 do 16 stepeni. U večernjim satima postepen pad temperature zraka,piše Slobodnabosna

- Marketing -

Najnovije