Povezano

Vremenska prognoza do subote: Danas oblačno, moguća i kiša

Danas će biti pretežno oblačno vrijeme u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše, a u planinskim dijelovima i malo snijega.

U većem dijelu Bosne mala do umjerena oblačnost. Vjetar slab do umjeren južnog i jugozapadnog smjera, a u planinskim dijelovima na momete i pojačan.

- Marketing -

Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0, na krajnjem jugu i lokalno u Krajini do 3, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu do 11 stepeni.

 

Sutra će biti pretežno oblačno vrijeme se prognozira na području Hercegovine, zapada u jugozapada Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše.

U većem dijelu Bosne umjerena oblačnost. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12 stepeni.

 

U petak u Bosni i Hercegovini se prognozira umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje većinom na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne.

U ostalim područjima slabije padavine. Vjetar južnog smjera sa jakim, lokalno i olujnim udarima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12 stepeni.

 

U subotu se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom, koja će tokom dana oslabiti i postupno prestati. U planinskim dijelovima sa susnježicom ili slabim snijegom.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu do 11 stepeni.

- Marketing -

Najnovije

Popularno