15.7 C
Kakanj
Srijeda, 16 Juna, 2021

Vranješ: “Za mojim stolom može sjediti samo onaj ko je gladovao sa mnom, titula je zaslužena”


Crveno-plavi su trijumfovali rezultatom 2:0, a prvi gol bio je djelo Stojana Vranješa, koji je na početku obraćanja medijima jasno i glasno poručio:

Nema povlačenja, nema predaje!”, a potom prozvao pojedince koji, prema njegovim riječima, nisu vjerovali u uspjeh ove selekcije Borca, piše “Mondo“.

Kao što se nas otpisivali, nadam se da ćete sada malo da nas pohvalite, da kažete da smo dobri, da smo najbolji… Za mojim stolom može da sjedi samo onaj ko je gladovao sa mnom! Ja ne zaboravljam neke napise, pokazali smo da smo najbolji, titula je zaslužena, ponavljam – zaslužena! Ne znam ko je to uradio u svijetu da sa petog mjesta dođe na prvo, da stigne 13 bodova razlike… Nadam se da ćemo sad biti objektivni i da ćemo pohvaliti ovu generaciju koja u srijedu ima priliku da uradi nešto što nije nijedna generacija Borca do sada”, istakao je Borčev kapiten.

Borac u srijedu u Zenici protiv Sarajeva igra meč finala Kupa BiH, dok će u posljednjem kolu m:tel Premijer lige BiH, u meču bez rezultatskog značaja, gostovati tuzlanskoj Slobodi.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO