VOZIO JE PIJAN: Pogledajte šta ga je zaustavilo (FOTO)

0

Lokalne policijske vlasti okruga Charlotte očekivale su pozitivne utjecaje kampanje za borbu protiv vožnje pod utjecajem opijata, ali nisu očekivali ovako izravan rezultat.
 
Bounty Cheramy je vozio pod utjecajem alkohola, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u prometni znak. Ali ne u bilo koji, nego digitalni znak s prigodnim natpisom koji promovira spomenutu akciju. 
 
Pisalo je “Vozi trijezan ili stani sa strane”. 22-godišnjak vjerovatno nije ni vidio znak sa svjetlosnim natpisom pa je udario u njega.
To je nasreću i zaustavilo njegov pohod, koji je mogao završiti fatalno da je naletio na nekog drugog sudionika u prometu. 
 
Mladi prijestupnik je pronađen u slupanoj Mazdi nedaleko od razvaljenog znaka. U svoju obranu je rekao kako je u trenutku nesreće razgovarao na mobitel i da je cijelu noć učio s prijateljem. 
 
“U ovom slučaju gospodin za upravljačem nije ni shvatio da je nešto udario. Nije bio svjestan da je prešao preko znaka”, izjavila je glasnogovornica policijske postaje za NBC 2. Policija ga je alkotestirala, a Cheramy je napuhao dvostruko od maksimalno dozvoljenog. Optužen je za vožnju pod utjecajem alkohola te za uništavanje javne imovine.