Vojin Mijatović nakon dešavanja na Kočićevom zboru: Veći sam Srbin od vas, ta vaša tri prsta u blatu uz pečenje, pivo i kićenje pjevača imaju veze samo sa jednim!

Popularno

Povezano– I jučer kad vas vidim u transu vaših iluzija potpuno sam siguran veći sam Srbin od svih vas, ponosni Bosanac i Hercegovac iz srca Evrope – napisao je Mijatović.

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović osvrnuo se na svom Facebook profilu na dešavanja na jučerašnjem Kočićevom zboru. Fotografije sa ovog događaja koje su kružile društvenim mrežama i koje su političari iz Republike Srpske objavljivali označio je kao “slike propasti koje nemaju veze ni sa Sarajevom ni sa Bosnom i Hercegovinom.

- Marketing -

– Jučer na Manjači iz aviona je vidljiva sva naša propast, a pri tome sva ta propast nema veze ni sa Sarajevom ni sa Bosnom i Hercegovinom. Jučer ispod šatora, u blatu uz pečenje i pivo takmičenje vlasti i opozicije u dizanju tri prsta i kićenju pevača. Jučer ne treba ni međunarodna zajednica ni vama mrsko Sarajevo i još mrža Bosna i Hercegovina da shvatimo zašto je preko 300.000 ljudi napustilo Republiku Srpsku poslednjih 10 godina.

Nisu Srbi nenormalan narod, nisu Srbi divljaci zato i jesi pobegli od vas i tek će, jer ta vaša tri prsta nemaju nikakve veze sa srpstvom, pravoslavljem, ćirilicom, Kočićem, Svetim Savom…. Ta vaša tri prsta jučer iz blata imaju samo veze sa vašim milionima i bolesnom željom za vlašću. I jučer kad vas vidim u transu vaših iluzija potpuno sam siguran veći sam Srbin od svih vas, ponosni Bosanac i Hercegovac iz srca Evrope, napisao je Mijatović.

- Marketing -

Najnovije