Povezano

“Vječita ljubavnica” otkrila kako da prepoznate nevjernog partnera


Amerikanka Amy Kapps već godinama izlazi sa oženjenim i zauzetim muškarcima. Nakon što se razvela od muža koji ju je prevario, shvatila je da se želi samo zabavljati. A jedini način da se zabavlja bez da obaveza, po njoj, su upravo zauzeti muškarci.

- Marketing -

Ono što je Amy naučila iz svog dugogodišnjeg iskustva je kako prepoznati prevaranta.

“Niko ne želi da ga partner vara, no postoji toliko suptilnih znakova koje ne biste ni primijetili, dok ne otvorite oči”, rekla je Amy koja sebe smatra stručnjakom za procjenu nevjere kod muškaraca.

Naglasila je da je ženska intuicija najmoćnije oružje kojim se trebate poslužiti.

“Ukoliko sumnjate da se nešto dešava, pratite svoju intuiciju dok se ne uvjerite u ono što je istina”, rekla je i navela znakove koji bi mogli značiti da vam je partner nevjeran.

Odjednom je “previše” fin

Ako primjetite da je vaš partner odjednom počeo biti ljubazan i fin, što nije slučaj inače, to bi mogao biti znak da radi nešto što ne valja. Ako kupuje cvijeće, nakit, poklone, znači da se itekako ima za šta iskupiti.

“Iznenadna prijatnost, pokloni bez povoda, pretjerana ljubaznost i prilagodljivost, sve su to znakovi za uzbunu, naročito ako inače nije takav. Za mene je to veliki alarm”.

Zaboravno ponašanje

Ako vaš partner stalno zaboravlja uraditi nešto što vam je obećao, ne sluša vas i ne doživljava – to je loše.

- Marketing -

Najnovije

Popularno