15.7 C
Kakanj
Četvrtak, 17 Juna, 2021

Vidović: Mirni razlaz je neophodan zbog naše sigurnosti i budućnosti, a ne zbog mržnje prema drugima– San svakog Srbina je mirni razlaz. Da skinemo okove i kamen spoticanja, koji je Bosna i Hercegovina Republici Srpskoj – kazao je Siniša Vidović

Oni koji su u prošlosti imali šanse da ostvare mirni razlaz, ali zbog svog podaničkog odnosa prema Federaciji BiH i svog ličnog komfora to nisu uradili, danas nemaju pravo da se oglašavaju, poručili su iz Ujedinjene Srpske.

Srpski narod je slobodarski narod i nikada nije volio kukavice koje uvijek nađu iza nekoga/nečega da se sakriju. Ko god na političkoj sceni nema energiju i viziju budućnosti za dobrobit naše djece, bilo da je pozicija ili opozicija, bilo bi pošteno da se sam udalji iz političkog života – rekao je Siniša Vidović, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske, oštro reagujući na stav Igora Crnatka (PDP) o odgađanju rasprave o mirnom razdruživanju.

On je dodao da ovakvim stavovima, kao što je stav Crnatka, upakovan, mlak i konfuzan, samo oduzimaju vrijeme i prostor onima koji hoće svoju energiju i sposobnosti da se stave na raspolaganje narodu Republike Srpske.

– San svakog Srbina je mirni razlaz. Da skinemo okove i kamen spoticanja, koji je Bosna i Hercegovina Republici Srpskoj, kako u ekonomskom tako i u svakom drugom pogledu – rekao je Vidović, prenosi Srna.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO