VIDEO: Haris Kulović direktno prošao u peti krug

Riste Risteski je učestvovao u duelu u četvrtom krugu “Zvezda Granda” sa Harisom Kulovićem. Prvi kandidat se predstavio pesmama “Lejla” i “Nije ljubav fotografija”, dok je drugi izabrao numere “Jednu noć si drugom dala” i “Ne daju mi da te volim”.

Nakon fantastičnih nastupa oba kandidata rezultat je bio izjednačen 6:6. Usledilo je natpevavanje posle koga je Haris dobio pet glasova, a Riste je dobio jedan glas.

“Ovaj rezultat nije fer jer ste u najmanju ruku trebali da dobijete isti broj glasova. Riste ti si lep, predivno pevaš i lepo izgledaš i ti si posle Tošeta Proeskog nešto što sam ja čula i što dolazi iz Makedonije. Harise ti si fantastičan pevač, rasan, a vidim da li dobio koju kilicu pa bi mogli zajedno na dijetu”, rekla je Jelena Karleuša. Aci Lukasu su se dopala oba kandidata koji su kako je rekao bili sjajni.

“Riste harizmatičan si i imaš zvezdu u oku, ali Haris je večeras bio upečatljiviji i imao je snažniji glas”, rekla je Ana Bekuta. Viki Miljković smatra da je Riste najbolji takmičar iz Makedonije, a kod Harisa je presudila baražna pesma. Pogledajte i ostale komentare i konačnu odluku žrija.

Možda vam se svidi

Leave A Reply