(VIDEO) Bakir Hadžiomerović vrijeđao Bošnjake, a sad ih poziva da glasaju za njega

Bakir Hadžiomerović je kandidat Socijaldemokratske partije BiH za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Prema saznanjima Saffa, Bakir Hadžiomerović je izabran nakon što niko od SDP-vaca nije htio prihvatiti kandidaturu za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

Ovim potezom SDP je unaprijed izgubio izbore u ovoj kategoriji, bolje im je bilo da su odustali od kandidature za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. Izbor Bakira Hadžiommerovića je najveći cirkus otkad postoji bh politička scena. Za njega neće glasati ni njegovi najrođeniji.

Kratko podsjećanje kako se nekada Bakir Hadžiomerović izrugivao sa vrijednostima naroda kojeg želi predstavljati u Predsjedništvu BiH:

Bakir Hadžiomerović je posebno volio da se iživljava nad hodžama i Islamskom zajednicom. U tu svrhu Bakir je napisao i opjevao pjesmu „ Sad sam s mevluda“. Promocija ove pjesme dogodila se u jednom sarajevskom lokalu u kojem su Bakir Hadžiomerović i njegovi saradnici mortuz pijani horski vrištali Bakirovu pjesmu „ Sad sam s mevluda“. Inače, pjesmu koju je pjevao Bakir Hadžiomerović i njegovo veselo društvo snimila je grupa ”Dvadesetorica” koji su poznati po pjesmama kao što je ”Drugar Ibrahim, prva brada do vrata, ima sina od 4,5 i tjera ga da klanja, u tržnom je centru opasan s dvije bombe, ima četiri žene”. U nastavku je tekst pjesme ”Sad sam s mevluda”:

”SAD SAM S MEVLUDA
NE ZNAM ŠTO HOĆU
SAD SAM S MEVLUDA
NE DAMO HODŽU
U SREDNJEBOSANSKOM KANTONU
IMA SELO
GLUHA BUKOVICA
U TOM DŽEMATU KAŽU
DA JE GLAVNI IMAM
HODŽA SA DVA LICA
NE GOVORI NIŠTA VIŠE
NE PRIČAJ MI ĆAFIRSKE PRIČE
NE ZNAM ŠTO BIH NE ZNAM GDJE SAM
OPASNA SAM
SAD SAM BIJESNA
SAD SAM S MEVLUDA
NE ZNAM ŠTO HOĆU
SAD SAM S MEVLUDA
NE DAMO HODŽU.”

Izvor: kalesijske-novine.com

Možda vam se svidi

Comments are closed.