Veliki novci su u pitanju: Velež je nakon povijesnog uspjeha zaradio pravo malo bogatstvo, a može još…

Popularno

Povezano


Nakon senzacionalnog rezultata, pobjede nad AEK-om i prolaska u iduću fazu Konferencijske lige, stotine navijača dočekalo je igrače Veleža na mostarskom aerodromu.

- Marketing -

Slavlje se nakon dugo u noć prenijelo i na jučerašnji dan, a predsjednik kluba Šemsudin Hasić najavljuje nakon pobjede u Ateni i plasman Veleža u skupine Konferencijske lige, a prije toga treba proći protiv Elfsborga, te onda doigravanje i posljednje dvije utakmice prije skupina.

Također, poznato je i koliko je Velež zaradio od dosadašnjih nastupa u Europi. Nakon prolaska prvog pretkola protiv Colerainea zaradili su 150 tisuća eura, a za izbaivanje AEK-a dodatnih 350 tisuća eura.

Ako ispadnu od Elfsborga zaradit će dodatnih 550 tisuća eura, a ako prođu dalje na račun će im leći milijun i 50 tisuća eura.

U slučaju izbacivanja Elfsborga i protivnika u doigravanju prije skupne faze sva ranija zarada se briše, a na račun Veleža legla bi 2 milijuna i 940 tisuća eura, a onda su tu novci za igranje u skupinama, 500 tisuća eura za pobjedu, za remi 166 tisuća eura,piše Večernji.ba

No o tom po tom, važno je ići korak po korak, a nakon pobjede nad AEK-om svašta se može očekivati.

- Marketing -

Najnovije